Zoeken in deze blog

maandag 10 mei 2010

Einde vakantie





Terwijl ik schrijf ben ik al weer aan het werk, maar ik wil jullie het slot niet onthouden. Maandag 3 mei zijn we van Eureka op weg gegaan naar San Francisco. Onderweg zijn we weer door een park gegaan. In dit park stond een boomstronk waar je met de auto doorheen kon rijden. Het kon precies. Na het park zijn we langs de kust gereden, maar omdat dit zulke slingerweggetjes waren en Fenja er misselijk van werd zijn we halverwege maar weer naar de snelweg gegaan. De rit duurde evengoed lang genoeg. In San Francisco zijn we over de Golden Gate Bridge gegaan. Hier moet je eigenlijk tol voor betalen, maar omdat we carpoolers waren mochten we er gratis over.Na ingecheckt in het hotel te zijn zijn we nog een stukje gaan lopen over de pier en van daaruit konden we Alcatraz zien liggen.
Dinsdag 4 mei zijn we naar Fisherman's Wharf gelopen. Daar zijn allerlei winkeltjes en bij pier 39 kon je de robben bekijken.
Woensdag 5 mei zijn we eerst eens gaan kijken waar het vliegveld was en waar we onze auto weer konden inleveren. Toen we daar achter waren zijn we naar het Golden Gate Park gereden en hebben we daar nog een wandeling gemaakt langs een vijver. In deze vijver zaten heel veel schildpadden in diverse maten. Toen we weer bij het hotel aankwamen hebben we onze koffer voor zover mogelijk ingepakt en zijn we weer naar de Wharf gelopen om bij een Italiaans restaurant te gaan eten.
Donderdag 6 mei was de dag van vertrek en hebben we op het vliegveld nog gekeken hoe een vliegtuig van Air France werd geladen. Om tien voor vier steeg ons vliegtuig op voor een vlucht van 10 uur. Vrijdagochtend kwamen we op Schiphol aan en werden we opgewacht door een hele groep meisjes die aan iedereen die aankwam een bosje tulpen gaf. Eenmaal in de aankomsthal werden we opgewacht door Judith en Roland die onze koffers mee namen met de auto en Fenja naar huis brachten. Wij konden dus gemakkelijk zonder koffers met de trein naar huis.

3 opmerkingen:

  1. Het was leuk om je hele reis te volgen.
    Het is zeker wel weer even wennen zo in het normale leventje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat je de 10Dingen weer kunt oppakken, gelukkig ben je niet zo ver op achter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was zeker wel weer even wennen. Ik had gelukkig geen achterstand in mijn werk, dus alles komt goed.

    BeantwoordenVerwijderen