Zoeken in deze blog

zaterdag 1 mei 2010

deel 6





Hier is weer een berichtje van ons.
Woensdag 28-04 hebben we een rustdag gehouden. Eerst een ritje in de buurt gemaakt, daarna wat boodschappen gedaan en wat gelezen en tv gekeken.
Donderdag 29-04 zijn we weer verder getrokken naar Lake Tahoe. Dit was een dag reizen, maar wel weer een mooie rit, ondanks de sneeuwbui die we onderweg tegenkwamen. In het hotel aangekomen waren onze kamers gecanceld. Een kamer konden ze nog wel op onze naam vinden, maar de tweede kamer niet. Eventueel moesten we die dan nog bijbetalen. Vrijdag kregen we een telefoontje dat alles geregeld was.
Vrijdag 30-04 zijn we een rit om het meer gaan maken. Een prachtige omgeving en een plaatje om een vreselijk moeilijke legpuzzel van te maken. Wandelpaden waren afgesloten vanwege de sneeuw.
Zaterdag 01-05 zijn we weer op weg gegaan naar ons volgende verblijf. Nu in Eureka. Dit was ook weer een erg lange rit van ruim 8 uur in de auto en dan komen daar de nodige stops nog bij. In dit hotel waren de kamers op de verkeerde datum geboekt, maar dit was zo opgelost.
Zondag 02-05 Vandaag zijn we naar Redwood National Park gereden. Een mooie rit langs de Grote Oceaan. Onderweg hebben we nog een strandwandeling gemaakt. In Redwood hebben we een boswandeling tussen de hoge en dikke bomen gemaakt. Hier staat de hoogste boom ter wereld, maar die hebben we niet gezien. Ik denk trouwens dat je het verschil niet eens zou zien tussen een boom van 100 meter of 110 meter. De temperatuur is nu ongeveer 14 graden, dit is beter dan die temperaturen onder nul of boven de dertig. Tot zover.
Groetjes

2 opmerkingen:

  1. Hier is de temperatuur zelfs onder de 14, het regent en het regent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Marry,

    Wat fijn dat je ons op de hoogte hebt gehouden van je reis. Zo was je eigenlijk toch dichtbij ;-)

    Groetjes, Immeke

    BeantwoordenVerwijderen